Apply Now
Loading...
Music & Dance Workshop

ROCKADEMY

presents

"Music & Dance Workshop"

For all KPIS Music Challenge 2015 applicants.



The workshop was held at Rockademy Thailand Saturday, 14 February 2015 from 1pm to 3pm.

Please register by emailing us at rockademythailand@gmail.com

Music & Dance Workshop Schedule:

Time Duration Activity
13:00 15 min. Band and workshop
•Tips on how to perform better
•Tips on how to contribute to the overall band sound
13:15 15 min. Q & A Session for Band workshop
13:30 15 min. Singing workshop
•Tips on how to perform better
•Tips on how to maintain students’ voice
•Tips on stage presence
13:45 15 min. Q & A Session for Singing workshop
14:00 10 min. Snack Break
14:10 15 min. Dance workshop
•Tips on how to perform better
•Tips for better teamwork
14:25 15 min. Q & A Session for Dance workshop
14:40 20 min. Team coaching
15:00    End of workshop activities

 

February 2018
ROCKADEMY MUSIC CAMP 2018
Let's do something FUN for half-term break!! You can pick and choose between these 2 time periods: 20 to 23 Febru...
Rockademy All Stars goes to Rimpha Music Festival 6
วันเสาร์ที่ 3 กุมภาพันธ์ 2561 ประตูเปิด15.00 น. เป็นต้นไป ณ เขาใหญ่ ถ.ธนะรัชต์ กม. 21 (เลยปาลิโอ้มา4กิโลเมตรอยู่ซ้ายมือตรงข้ามเขาใหญ่คาวบอยซิตี...
Rock and Roll Come Back 4x4
If you're into Art, Live Music, Folk Music, Motorcycles, Food, Nature, Vintage, Markets, Hippie Lifestyle and getting Dirty . . . then this is ...
1